За SportyPlus

Откријте како ја менуваме играта за тениските клубови

SportyPlus е компанија која е посветена на обезбедување иновативни решенија за тениските клубови повеќе од 5 години.

Нашиот тим е составен од страсни поединци од различни потекла, сите работат на заедничка цел да им помогне на клубовите да ги насочат своите операции и да ги подобрат своите услуги. Ги разбираме уникатните предизвици со кои се соочуваат тениските клубови и сме посветени на изнаоѓање на најдобри решенија за нивно решавање.

Покрај нашиот фокус на потребите на тениските клубови, ние сме посветени и на користење на нашата платформа за позитивно влијание во светот. Ние веруваме дека спортот може да ги зближи луѓето и да промовира благосостојба, и секогаш бараме начини да ја искористиме нашата платформа за да ги поддржиме хуманитарните напори и да направиме разлика во животите на другите.

Генерално, нашата мисија е да ги обезбедиме најдобрите можни алатки и ресурси за тениските клубови да успеат и да напредуваат. Посветени сме на постојано подобрување на нашата платформа и изнаоѓање нови начини за поддршка на потребите на нашите клиенти. Ако сте заинтересирани да дознаете повеќе за тоа како SportyPlus може да има корист од вашиот клуб, не двоумете се да стапите во контакт со нас. Со задоволство ќе одговориме на сите прашања што ги имате и ќе разговараме за тоа како нашата платформа може да му помогне на вашиот клуб да успее.

Имате прашање?

Ако имате прашање, слободно контактирајте не за повеќе информации.