Добијте се што ви треба за беспрекорно да го водите вашиот клуб

Нашиот модел на цени покрива се што ви треба за да започнете, без скриени надоместоци или неочекувани трошоци.

Можеме да ги прилагодиме цените во зависност од земјата или други уникатни карактеристики на клубот. На пример, доколку клубот значително учествува во добротворни активности, можеме да им ја доставиме апликацијата бесплатно.

Клуб+

Вклучено

iOS App

Android App

Mobile web

Хостинг

Неограничени членови

Вклучена поддршка

Почетно поставување на сметката

Бесплатна техничка поддршка

Менаџер на сметки

Вклучени карактеристики

Вклучени се сите сегашни и идни функции!

Судска резервација

Членства

Управата на клубот

Управување со корисници

Плаќања и финансии

Анализа и извештаи

Резултати

Тимови

Распоред на натпревари

Училиште

Продавница

Огласи

Пораки и известувања

Вести

Рангирање

Натпревари

Резултат во живо

Лиги

Турнири

Контактирајте не
Играчи
Free
засекогаш

Вклучени платформи

iOS App

Android App

Mobile web

Вклучени карактеристики

Вклучени се сите сегашни и идни функции!

Судска резервација

Членства

Управата на клубот

Управување со корисници

Плаќања и финансии

Анализа и извештаи

Резултати

Тимови

Распоред на натпревари

Училиште

Продавница

Огласи

Пораки и известувања

Вести

Рангирање

Натпревари

Резултат во живо

Лиги

Турнири

Бесплатно пријавување