Реални резултати од вистински клубови

Ако размислувате да имплементирате ново софтверско решение за вашиот тениски клуб, нашите студии на случај се одличен извор кој ќе ви помогне да ги видите придобивките од прва рака. Нашите клиенти забележаа значителни подобрувања во управувањето со клубот и искуството со играчите благодарение на имплементацијата на апликацијата SportyPlus

Тениски клубови

SportyPlus им помогна на различни клубови да ги насочат своите операции, да го зголемат ангажманот на членовите и да ги поттикнат приходите. Од управување со тениски терени до следење финансии, нашата апликација нуди низа функции за да им помогне на клубовите да работат поефикасно и поефективно.

Асоцијации на тениски турнири

Возбудени сме да споделиме како апликацијата SportyPlus ја подобри организацијата и управувањето со турнирите. Од создавање и прилагодување турнири до следење на рангирањето и перформансите на играчите, апликацијата им ја олесни и поефикасна работа.