Следење на резултатите од натпреварот

Следете ги резултатите од натпреварите и дајте им на вашите членови вредни сознанија за нивната статистика и перформанси.

Со нашиот софтвер за управување со тенис, можете да им дадете на вашите членови можност да ги следат нивните резултати од натпреварите и да гледаат вредни сознанија за нивната статистика и перформанси, вклучително и статистика за игри, сетови, мечеви и тај-брејк, како и рекорди од глава до глава. .

Автоматско пресметување на шансите за победа во споредба со противникот

Коментирајќи резултати

Следење на евиденција од глава до глава

Автоматско пресметување на рејтингот на играчите

Интеграција со други модули во решението на SportyPlus

Корисно за двата клуба и нивните членови, Функцијата за следење резултати на натпреварите на нашиот софтвер за управување со тенис им овозможува на менаџерите на клубовите да го оптимизираат искуството на нивниот клуб и им обезбедува на членовите вредни сознанија за нивните перформанси. Со лесен за користење интерфејс за внесување резултати и пристап до претходни резултати за сите членови го прават вреден ресурс и за двајцата.

Главни карактеристики

Коментари

Оваа функција им овозможува на играчите да оставаат коментари за резултатите од нивните натпревари, создавајќи ангажирана и поврзана заедница во клубот. Играчите можат да ги споделат своите размислувања и искуства од нивните натпревари, создавајќи социјален аспект на играта и дозволувајќи им на другите членови да останат информирани и вклучени. Оваа функција помага да се задржат членовите ангажирани и поврзани, промовирајќи позитивна и активна заедница во клубот.

Следење на пријателски и натпреварувачки натпревари

Следете ги сите натпревари на кои учествувате? Нашата карактеристика ви овозможува лесно да ги видите сите ваши тековни лиги и турнири на едно место, како и да ги внесете сите пријателски натпревари што ги имате. На овој начин, можете да пристапите до сите ваши информации за натпреварувањето на една погодна локација, помагајќи ви да останете организирани и фокусирани на вашата игра.

Едноставно и интуитивно

Нашата карактеристика ви го олеснува внесувањето на резултатите од вашите натпревари, вклучувајќи го резултатот за секој гем, сет и тајбрејк, како и тај-брејкот на натпреварот. Процесот е едноставен и интуитивен, така што можете брзо и лесно да ги внесете вашите резултати и да видите како работите. Без разлика дали сте искусен играч или штотуку почнувате, нашата функција е совршен начин да го следиме вашиот напредок и да видиме како се мерите со конкуренцијата.

Од глава до глава

Од глава до глава ви ги прикажува сите клучни статистики што треба да ги знаете, вклучително и колку натпревари има освоено секој играч, нивниот рекорд за победи-порази во натпреварите каде што го освоил првиот сет и нивната веројатност за победа врз основа на претходните перформанси. Можете дури и да видите колку ELO поени има на линијата за секој играч, за да можете да го следите нивниот напредок додека се искачуваат низ рангот.

Статистика

SportyPlus нуди сеопфатна статистика за натпреварите на играчите, вклучувајќи резултати од гејм, сет и тајбрејк, како и конечниот резултат од тајбрејкот на натпреварот. И со нашата визуелна презентација, можете да ги видите сите овие информации на прв поглед, што го олеснува идентификувањето на моделите и трендовите.

Елиминирајте ја конфузијата

Уморни од справување со спорови околу резултатите од натпреварите? Нашата апликација ве покрива со автоматска потврда на исходот. Едноставно внесете го вашиот нов резултат во апликацијата и вашиот противник ќе добие известување за играта. Тие потоа можат да изберат да го потврдат или отфрлат резултатот во рок од 24 часа. Доколку не преземат ништо во тој рок, системот автоматски ќе го потврди резултатот и двајцата играчи ќе ги добијат своите поени.

Автоматски ELO рејтинг

Нашиот систем користи ELO рејтинзи за да го вреднува секој одигран натпревар, давајќи ви точен одраз на нивото на вашата вештина и помагајќи ви да видите како се мерите со конкуренцијата. Како менаџер на клуб, можете да ја користите оваа функција за да креирате избалансирани групи за натпревари со усогласување на играчи со слични нивоа на вештини. Без разлика дали сте конкурентен играч кој сака да ја подобри вашата игра или само сакате да го следите вашиот напредок, нашата функција ве покрива.

Научи повеќе

Дополнителни функции за резервација на тениско игралиште

Нашиот модул за следење резултати од натпревари нуди низа дополнителни функции и опции

Флексибилен внес на резултат

Нашата карактеристика ви дава флексибилност да приспособувате различни формати како што се традиционалните, следната генерација и кратки сетови, давајќи ви можност да искусите различни начини на бодување и да испробате нови стратегии.

Тимска поддршка

Зачувајте и прегледувајте ги вашите резултати, без разлика дали играте соло или како дел од тим. Плус, имаме одделни рангирања на ЕЛО и за сингл и за тимска игра

Судски површини

Со можност за избор од различни површини за тениско игралиште, можете да го следите вашиот напредок и да видите како вашата игра се прилагодува на различни услови.

Дизајниран со љубов

Кориснички интерфејс кој е специјално дизајниран за мобилни уреди. Се фокусиравме на дизајнот и употребливоста, за да можете лесно да управувате со вашиот објект во движење.

Ако функцијата што ви треба не е достапна, ние ќе ја развиеме за вас бесплатно

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.