Вести за клубот

Лесно креирајте и управувајте со делот за вести што им овозможува на членовите да бидат во тек со настаните и вестите во клубот.

Информирајте ги вашите членови за најновите случувања во вашиот клуб. Со оваа функција, можете да креирате и објавувате вести написи, објави и други важни информации за вашите членови.

Испраќајте известувања кога се објавуваат вести

Едноставно и интуитивно

Нашата функција за вести е удобен и ефикасен начин да ги одржувате вашите членови информирани и ангажирани. Тој не е наменет да ја замени тековната веб-страница на вашиот клуб, туку да ја надополни со обезбедување брз и лесен начин за објавување и споделување важни вести и ажурирања со вашите членови. Меѓутоа, ако вашиот клуб нема веб-страница, нашата функција за вести може да биде примарна алатка за соопштување на промените во клупската политика, објавување натпревари и друго. Пробајте го нашиот софтвер денес и видете како може да ви помогне да ги одржувате вашите членови информирани и ангажирани.

Главни карактеристики

Објавувајте написи за вести

Лесно креирајте, уредувајте и објавувајте вести написи и објави за вашите членови. Објавите се видно прикажани на насловните страници на членовите за лесен пристап.

Push известување

Опција за испраќање притисни известувања до членовите кога се објавуваат вести. Чувајте ги вашите членови информирани и ангажирани со навремени ажурирања.

Научи повеќе

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.