Управување со членство

Сеопфатна функција за управување со членство која ви овозможува лесно да креирате и управувате со различни видови членства.

Нашиот софтвер ви овозможува да креирате повеќе типови на членство, секој со свои уникатни цени и удобности. Можете да креирате полноправни членства, помлади членства, членства за постари и многу повеќе и да поставувате различни цени и поволности за секој тип.

Приспособливи типови на членство

Флексибилни политики за резервации

Напредни опции за резервација

Приспособливи политики за откажување тениски терени

Преземете ја контролата врз членствата на вашиот клуб со нашата сеопфатна функција за управување со членство. Со приспособливи типови членства, потсетници за автоматско обновување, флексибилни политики за резервации и напредни опции за резервации, можете лесно да управувате со базата на членство на вашиот клуб и да им понудите широк опсег на опции на вашите членови. Дознајте повеќе за оваа моќна карактеристика и како таа може да ви помогне да го водите вашиот клуб поефикасно и поефективно.

Главни карактеристики

Приспособливи типови на членство

Нашиот софтвер ви овозможува да креирате и управувате со различни типови на членства, секое со свои уникатни цени и удобности. Ова значи дека можете да понудите различни опции за членство на вашите членови, врз основа на нивните потреби и интереси.

Стандардна задача за членство

Автоматски доделете стандардно членство на нови корисници. Ова може да биде корисно за рационализација на процесот на вашето членство и за обезбедување дека сите нови членови се правилно запишани во вашиот клуб.

Флексибилни политики за резервации

Со алатката за управување со членство на SportyPlus, можете да поставите различни политики за откажување за различни типови членства. Ова ви овозможува да им понудите поголема флексибилност на некои членови додека сеуште ја одржувате контролата врз распоредот на вашиот клуб.

Поврзан со други делови од апликацијата

Софтверот за управување со SportyPlus ви овозможува лесно да го гледате статусот на членството на вашите членови секогаш кога ви е потребно. Со поврзување со други делови од апликацијата, имате можност да управувате со информациите за членството и да се осигурате дека вашите членови ги добиваат придобивките на кои им следуваат.

Политика за откажување

Како менаџер на клуб, имате можност да ја прилагодите политиката за откажување на вашиот клуб за секоја членска група. Со оваа функција, можете лесно да поставите различни правила за различни типови членови, како што е најновото време на откажување од 2 часа пред резервација за премиум членови и 24 часа за други членови.

Дополнителни функции за управување со членството

Управувајте со членството на вашиот клуб без напор со нашата сеопфатна функција за управување со членство

Масовни промени

Лесно прегледувајте и управувајте со типовите членство на вашиот клуб. Користете ја оваа одлика за да направите масовни промени на типовите членства на вашите членови, како што се надградба или намалување на нивните членства или менување на нивните датуми на истекување.

Потсетници за автоматско обновување

Софтверот за управување со членство вклучува можност за поставување автоматски потсетници за обновување, за да можете лесно да следите кои членства ќе истечат и да испраќате известувања за обновување. Ова ви помага да ги задржите вашите членови и да се осигурате дека вашиот клуб работи непречено и ефикасно.

Волшебник за поставување

Поставувањето ново членство со лесен волшебник со само неколку кликања е лесно. Апликацијата SportyPlus го прави супер едноставно управувањето со вашата листа за членство.

Дизајниран со љубов

Кориснички интерфејс кој е специјално дизајниран за мобилни уреди. Се фокусиравме на дизајнот и употребливоста, за да можете лесно да управувате со вашиот објект во движење.

Ако функцијата што ви треба не е достапна, ние ќе ја развиеме за вас бесплатно

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.