Тимови

Лесно креирајте и управувајте со повеќе тимови со нашиот сеопфатен модул за управување со тим

Овој модул обезбедува целосна поддршка за тимовите, што им олеснува на членовите на клубот да креираат и управуваат со повеќе тимови. Членовите можат да го следат напредокот на нивните тимови, да прават уредувања и да учествуваат на турнири или лиги. Модулот вклучува и посебни ELO скали и статистика на натпревари за секој тим.

Повеќе тимови

Напредна статистика

Турнири и лиги за тимови

Одделни статистики

Модулот за тимови е вреден ресурс за клубови и менаџери на клубови бидејќи им овозможува на членовите да создаваат и управуваат со повеќе тимови, да го следат нивниот напредок и да учествуваат на турнири и лиги. Ова може да го зголеми ангажманот и задоволството на членовите, што ќе доведе до зголемено задржување и потенцијално дури и нови членства.

Главни карактеристики

Страница на профилот на тимовите

Оваа страница ви овозможува да ги гледате членовите на тимот, статистиката на играта, да испраќате пораки до членовите на тимот и да видите список со минатите натпревари. Оваа функција им олеснува на менаџерите на клубовите да ги следат нивните тимови и да комуницираат со членовите на тимот.

Тимска статистика

Добијте целосен преглед на перформансите на вашиот тим со нашиот напреден модул за статистика. Со детална статистика на играта, можете да видите колку натпревари има одиграно вашиот тим, како и статистика за натпревари, сетови и игри. Нашиот модул, исто така, вклучува сеопфатна историја на натпревари, што ви овозможува да видите како се покажал вашиот тим против одредени противници.

Научи повеќе

Повеќе тимови

Со овој модул, можете лесно да креирате и управувате со повеќе тимови, давајќи ви флексибилност да учествувате на различни турнири или лиги со различни групи играчи.

Целосна поддршка за тимовите

Нашиот софтвер нуди целосна поддршка за креирање и управување со турнири и лиги, особено за тимови. Со нашата алатка, можете лесно да поставувате и управувате со турнири и лиги без мака.

Научи повеќе

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.