Управата на клубот

Лесно прегледувајте ги и ажурирајте ги информациите за вашиот клуб, персонализирајте визуелни слики, дефинирајте ги преференциите и поврзете се со социјалните медиуми, сето тоа на едно место

Со нашиот модул за управување со клубови, можете лесно да ги прегледувате и ажурирате информациите на вашиот клуб, да ги персонализирате визуелните слики на вашиот клуб за да одговараат на вашето брендирање, да ги дефинирате преференциите на вашиот клуб, па дури и да се поврзете на платформите на социјалните медиуми за да го промовирате вашиот клуб. Плус, со нашата дневна табла за клубови, можете да ги следите сите важни информации што ви се потребни на едно погодно место. Кажете му збогум на маката за управување со вашиот клуб и здраво за рационализираниот процес со нашиот сеопфатен модул.

Погледнете и ажурирајте ги информациите за клубот

Персонализирајте ги визуелните слики на клубот

Дефинирајте ги преференциите на клубовите

Поврзете се на социјалните мрежи

Дневна контролна табла

Нашиот модул за управување со клубови е дизајниран да ви го направи животот како менаџер на клуб полесен и поефикасен. Ова значи дека ќе потрошите помалку време на административни задачи и повеќе време на работи кои се важни, како што се развивање на вашиот клуб и подобрување на искуството за вашите членови. Плус, нашата дневна контролна табла на клубот ви дава брз и удобен начин да останете на врвот на сè што се случува во вашиот клуб, за да можете брзо да реагирате на какви било проблеми или можности.

Главни карактеристики

Управувај со клубот

Со нашиот софтвер, можете лесно да ги промените основните информации, како што се името на вашиот клуб, локацијата и деталите за контакт. Можете исто така да ги прилагодите функциите и опциите достапни за вашиот клуб со вклучување или исклучување на одредени модули. Ова ви овозможува да го приспособите софтверот на вашиот клуб за да ги задоволи специфичните потреби и преференции на вашите членови.

Прилагодете го визуелниот изглед

Нашите алатки за управување со клубови нудат низа функции кои ќе ви помогнат да го приспособите визуелниот изглед на софтверот на вашиот клуб. Со нашиот софтвер, можете лесно да го промените логото на вашиот клуб и да додавате или менувате фотографии за да ги прикажете активностите и објектите на вашиот клуб.

Резервација на тениско игралиште без членови

Можете лесно да дозволите не-членовите да резервираат достапни слотови во вашиот клуб. Можете да поставите различни опции за цени за различни видови резервации и да управувате со достапноста на ресурсите на вашиот клуб во реално време.

Научи повеќе

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.