ТенисПлус модули

Нашиот софтвер нуди сеопфатен опсег на модули кои се лесни за употреба, интуитивни и дизајнирани да ви помогнат ефикасно и ефективно да управувате со вашиот тениски клуб. Од тениско игралиште и управување со корисници, до членство и финансии, нашиот софтвер има сè што ви е потребно за да го одржувате непречено функционирање на вашиот клуб

Ако ви треба функција која не е наведена овде, ние ќе ја развиеме за вас бесплатно!