Онлајн продавница

Онлајн купувањето, прилагодувањето и управувањето со залихите се олеснија

Нема потреба да одржувате скапи и неуредни онлајн продавници - нашата клуб продавница е совршено решение за потребите на вашиот клуб. Членовите можат да купуваат предмети од удобноста на нивниот дом, а клубовите можат лесно да го следат и да го пополнат својот инвентар. Клубската продавница е мобилна, едноставна и интуитивна.

Неколку опции за плаќање

Финансиско следење

Историја на купување

Специфично дизајниран за тениски клубови

Оптимизиран за мобилна употреба

Интеграција со други модули во решението на SportyPlus

Подобрете го искуството за купување и да ги поттикне продажбата и приходите. Со обезбедување на сеопфатно решение за купување во рамките на апликацијата, клубовите можат да ја елиминираат потребата од скапи самостојни платформи за е-трговија. Ова може да заштеди пари на клубовите за трошоците за поставување и одржување, како и да го намали времето и ресурсите потребни за управување со продавницата. Со нудење на онлајн купување, опции за прилагодување и лесно управување со залихите, клубовите можат да го насочат својот процес на купување и да го направат поудобен за членовите.

Главни карактеристики

Финансиско следење и историја на купување

Нашиот модул за продавница вклучува функции за финансиско следење за да ви помогне да останете на врвот на вашата продажба и профит. Плус, со историјата на купување на членови, можете лесно да видите што купуваат вашите клиенти и колку трошат.

Научи повеќе

Практични опции за плаќање

Модулот Shop нуди низа опции за плаќање за да им биде погодно на вашите клиенти да купуваат. Клиентите можат да изберат да платат со нивната кредитна картичка, да го користат салдото на нивната сметка од членството во клубот или дури и да платат со готовина. Оваа флексибилност им олеснува на вашите клиенти да купуваат со вас, без разлика дали претпочитаат да плаќаат со традиционални методи или сакаат да го користат салдото на нивната сметка.

Едноставен и лесен за употреба

Нашиот модул за продавница е дизајниран да биде едноставен и лесен за користење, за да можете брзо да се вклучите и да работите без никакви проблеми. Со кориснички интерфејс и интуитивни контроли, ќе можете лесно да управувате со вашата онлајн продавница. Без разлика дали сакате да продавате сопствена брендирана стока или производи од други брендови, нашиот модул за продавница ве покрива.

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.