Тениски турнири

Лесно креирајте и управувајте со турнири, приспособете го форматот на турнирот, управувајте со играчи и семиња и следете сеопфатна статистика

Со нашата функција за тениски турнир, можете лесно да креирате и управувате со турнири за најмногу 256 играчи. Изберете рачно или автоматски да ги заместите играчите врз основа на рејтингот на клубот ELO или по случаен избор. Резервирајте тениски терени директно од страницата на турнирот и гледајте како победниците автоматски се пропагираат во следната рунда.

Резервирајте тениски терени од турнирот

Опции за плаќање

Автоматско генерирање натпревари

Утешна заграда

Автоматско и рачно сеење

Нашиот модул за тениски турнир им овозможува на менаџерите на клубовите лесно да поставуваат и управуваат со турнири во апликацијата SportyPlus. Со можност за избор на број на играчи, креирање рачни или автоматски семе, резервирање тениски терени и автоматско наведување натпревари, менаџерите на клубовите можат да го насочат процесот на организирање турнири. Дополнително, апликацијата овозможува коментари на резултатите и создавање на нови турнири од играчи кои изгубиле во одреден круг. Со апликацијата SportyPlus, менаџерите на клубовите можат лесно да управуваат со сите аспекти на нивните турнири и да обезбедат беспрекорно искуство за своите членови.

Главни карактеристики

Едноставно креирање и преглед на сите турнири

Лесно следете ги сите ваши турнири со нашиот софтвер. Не само што можете да ги прегледате турнирите што моментално се играат, туку можете да ги видите и оние што се во процес на вклучување и оние што веќе се завршени. Со нашиот едноставен волшебник за турнири, имате можност да ги приспособите вашите турнири со опции како што се бројот на играчи, без разлика дали турнирот е платен или бесплатен, отворен или приватен и повеќе со само неколку кликања.

Скала на турнирот

Поените освоени на турнирите им се доделуваат на играчите и соодветно се ажурира скалата на турнирите, помагајќи да се следи напредокот и перформансите на турнирите. Додавате временски период за да видите како играчите настапувале во одредено времетраење. Оваа функција обезбедува пригоден начин да се види како играчите се спротивставуваат на другите и помага да се следи нивниот напредок.

Категории на АТП турнири

Категориите на АТП турнирите ви овозможуваат да доделите ниво на секој турнир, доделувајќи поени на учесниците врз основа на системот на тениски турнири на АТП. Поените се движат од 125 до 1000 и се дистрибуираат на играчите врз основа на нивната изведба на турнирот.

Утешна заграда

Создадете нови турнири за играчи кои биле елиминирани во претходните рунди. Ова го поедноставува управувањето со вашиот турнир и гарантира дека сите играчи имаат шанса да продолжат да играат. Нема потреба рачно да поставувате нови рунди или да поканувате играчи, бидејќи сè се ракува автоматски во рамките на тековниот турнир.

Контролна табла на почетната страница

Видете го вашето тековно и минато учество во лиги и турнири, прегледувајте ранг-листа и статистика за перформансите и пријавете се за нови настани од нашата удобна контролна табла. Следете го вашиот напредок и бидете во тек со претстојните лиги и турнири.

Приватен или јавен

Можете лесно да креирате отворени или приватни турнири, овозможувајќи ви да изберете дали сите членови можат да учествуваат или дали сакате да поканите избрани членови. Можете исто така да поставите временска рамка за играчите кои се бордаат, со што ќе добиете целосна контрола над вашето искуство на турнирот. Без разлика дали сакате турнир отворен за сите членови или поексклузивно искуство, нашиот софтвер ве покрива.

Следете го рекордот на турнирот

Можете да ги видите сите турнири на кои сте учествувале, да ги видите вашите одиграни натпревари и да видите каде сте завршиле и колку поени сте освоиле. Со нашата функција за рекорд на турнири, ќе ги имате на дофат сите информации што ви се потребни за да ви помогнат да го достигнете вашиот целосен потенцијал на тениското игралиште.

Дополнителни карактеристики на турнирот

Нашиот турнирски модул нуди низа дополнителни функции и опции кои ќе ви помогнат да управувате со вашиот клуб поефикасно.

Опции за плаќање

Имате опција да ги направите вашите турнири бесплатни или да барате надомест за учество

Информации за победникот

Додадете дополнителни информации за победникот на турнирот, како фотографија и опис

Лесно испраќање пораки

Автоматско креирање нишки за турнирот

Оценка на ELO

Автоматски ажурирајте го рејтингот на ELO врз основа на резултатот од натпреварот на турнирот

Ако функцијата што ви треба не е достапна, ние ќе ја развиеме за вас бесплатно

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.