Анализа и извештаи

Следете ги и анализирајте ги перформансите на клубот со низа извештаи

Нашиот модул за аналитика и извештаи обезбедува низа алатки кои ќе ви помогнат да ги следите и анализирате перформансите на вашиот клуб. Со приспособливи извештаи, можете лесно да видите како оди вашиот клуб во однос на приходите, членството и многу повеќе. Без разлика дали сакате да ги следите финансиските перформанси на вашиот клуб или да видите како се користат вашите тениски терени, нашиот софтвер ве покрива.

Контролна табла со податоци во реално време

Визуелизација на податоци

Извештаи за користење и населување на судот

Извештаи за присуство на членови и тренер

Извештаи за продажба и залихи

reports.highlights6

Модул за резервација на тениско игралиште SportyPlus е специјализирано решение развиено специјално за тениски клубови. Тој е прилагоден на потребите на тениските клубови и ги испушта непотребните карактеристики и опции кои не се релевантни. Со својот кориснички интерфејс и напредните функции, SportyPlus им олеснува на тениските клубови да управуваат со нивните резервации и да ги оптимизираат нивните операции. Без разлика дали сте мал клуб со неколку тениски игралишта или голем објект со повеќе тениски игралишта и голем обем на резервации, SportyPlus е совршено решение за управување со вашите резервации за тенис и обезбедување непречено и ефикасно искуство за вашите клиенти.

Главни карактеристики

Финансиски извештаи

Нашиот софтвер вклучува контролна табла која им овозможува на менаџерите на клубовите лесно да ги следат и анализираат финансиските податоци. Контролната табла обезбедува низа извештаи, вклучувајќи приход поделен по тениски игралишта и други услуги, пари со кои постапува секој член на персоналот и вкупен приход за дефиниран временски опсег. Оваа функција е дизајнирана да им помогне на менаџерите на клубовите да имаат јасно и точно разбирање за финансиските перформанси на нивниот клуб, овозможувајќи им да донесуваат информирани одлуки и да го оптимизираат своето работење.

Следење на приходите

Можете да видите колку приходи има генерирано секое тениско игралиште во одреден временски период. Оваа информација може да ви помогне да ги оптимизирате распоредот и цените на тениските терени, осигурувајќи дека максимално ги искористувате вашите капацитети.

Извештаи за присуство на членови и тренер

Следете го присуството на членовите на училишната група и тренерите. Ова ви помага да водите евиденција за тоа кој присуствува на секоја сесија и дали има не-прикажувања или откажувања.

Научи повеќе

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.