Ред на игра

Рационализирајте го вашето искуство во тенискиот клуб со нашата функција за автоматски редослед на игра

Кога играчот ќе резервира тениско игралиште и ќе додаде партнер, системот автоматски ќе креира редослед на игра за сите натпревари во клубот, давајќи им на членовите јасен преглед на закажаните натпревари. Со оваа функција, можете лесно да ги планирате вашите тениски активности и да уживате во беспрекорно искуство во клубот.

Автоматски генерира листа на совпаѓања

Изразете интерес за присуство и следење на натпревари

Статистика од глава до глава

Ажурирања на резултати во живо

Дизајниран да го олесни и поефикасно управувањето со вашиот клуб.Вашите членови можат да го објават своето присуство на натпреварите што ги интересираат, потенцијално зголемувајќи ја посетеноста и профитот за вашиот клуб. Покрај тоа, тие можат да емитуваат резултати во живо, создавајќи поангажирана и поповрзана заедница во вашиот клуб.

Главни карактеристики

Од глава до глава

Ако играчите претходно играле натпревари, ќе се прикаже нивната статистика, вклучувајќи го нивниот рејтинг ELO, односот меѓусебно, бројот на натпревари, сетови и игри што ги одиграле и веројатноста за победа врз основа на овие статистики. Доколку не играле претходно, ќе се прикажат основните информации.

Намера за присуство

Нашата функција за присуство на натпревари им овозможува на вашите членови да ја покажат својата намера да дојдат и да гледаат натпревар. Ова му помага на вашиот клуб подобро да планира седење и освежување, обезбедувајќи непречено и пријатно искуство за сите. Дополнително, оваа функција може да му помогне на вашиот клуб да генерира дополнителни приходи преку продажба на храна и пијалоци.

Резултат во живо

Нашата функција за пренос на натпревари во живо им овозможува на секој да започне да емитува натпревар, без разлика дали е менаџер на клуб или член. Достапни се едноставни и напредни опции, па можете да ја изберете онаа што најдобро одговара на вашите потреби. Сите членови можат да го следат натпреварот во живо и да бидат во тек со најновите резултати и дискусии во реално време. Оваа функција е лесна за употреба, достапна од секаде и овозможува ангажирање и интеракција меѓу членовите

Научи повеќе

...и повеќе

Со SportyPlus, можете да се ослободите од мачните задачи на менаџментот на клубот и да се фокусирате на она што навистина е важно - да го зголемите вашиот клуб и да го подобрите искуството за вашите членови. Пробајте ја нашата апликација денес и видете како може да ви помогне поефикасно да управувате со вашиот клуб.